Foto: Vechtdal Centraal

Rookworst Keurslager Veltmaat met goud bekroond

Dat écht lekkere rookworst maken een professioneel vak van de slager is, heeft Keurslager Veltmaat in Ommen bewezen. Zijn rookworst is tijdens de landelijke rookworstkeuring van de Vereniging van Keurslagers met het hoogst haalbare -goud- bekroond. Deskundige keurmeesters keurden de rookworst op diverse punten en concludeerden dat de ambachtelijke rookworst van Keurslager Veltmaat van hoge kwaliteit is.

Keurslager Veltmaat is bijzonder trots op deze uitslag: “De ‘R’ is weer in de maand en dat betekent dat het rookworstseizoen is gestart. Om de beste kwaliteit te garanderen laten we onze rookworsten altijd door een onafhankelijke jury keuren. We maken onze rookworsten met grote zorg: van het kruiden van het beste vlees, tot het roken in onze rookkasten. En dat hebben ook de keurmeesters geproefd!”, aldus de ondernemer. De keurmeesters hebben onder andere gekeken of de rookworst de juiste ‘bite’ heeft en of de typische rooksmaak in voldoende mate aanwezig is. De rookworst van Keurslager Veltmaat voldoet hieraan en is daarom ‘goud’ waard. Een perfecte én erg lekkere ambachtelijke Keurslager rookworst.

Proeverij
Begin oktober openen de Keurslagers traditiegetrouw het rookworstseizoen. Van 5 tot en met 10 oktober kunnen klanten de rookworst in de winkel proeven en profiteren van een scherpe aanbieding; de tweede rookworst gratis! Op deze manier kan iedereen zelf ontdekken waarom de ambachtelijke rookworst van de vakman zo ontzettend lekker is én met recht goud waard is. Om deze prestaties te halen heeft Keurslager Veltmaat een gemotiveerd en deskundig team. Zou je het leuk vinden om het team op de zaterdagen en in de vakanties aan te vullen? Loop dan eens binnen aan de Varsenerstraat 3A in Ommen. Natuurlijk kun je ook mailen naar info@veltmaat.keurslager.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten