Ommen en buurtdorpen steunen Prinses Beatrix Spierfonds

De collecte van het Prinses Beatrix Spierfonds in Ommen en omgeving heeft €6111,90 opgehaald. In de week van 14 tot en met 19 september gingen de vrijwilligers met een collectebus op pad. Samen hebben zij ruim €6111,90 opgehaald. Het gedoneerde geld wordt besteed aan wetenschappelijk onderzoek naar spierziekten.

“Ommen en buurtdorpen, heel erg bedankt! Wij zijn erg blij met de inzet van de collectanten, de binnengekomen donaties en iedereen die zich heeft hard gemaakt voor het fonds in de collecteweek. Met dit geld kan het Prinses Beatrix Spierfonds het komende jaar meer onderzoek naar spierziekten financieren”, aldus Joanna van Drongelen, hoofd collecte- & vrijwilligersorganisatie van het Prinses Beatrix Spierfonds. “

Heb jij de collectant gemist, maar wil je toch nog een bijdrage overmaken? Dat kan via giro 969 van het Prinses Beatrix Spierfonds te Den Haag of sms SPIER naar 4333 (eenmalig €1,50). Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met een spierziekte in Nederland. Dat zijn ruim 200.00 mensen. Het doel is om alle spierziekten de wereld uit te krijgen door middel van wetenschappelijk onderzoek.

De organisatie financiert en stimuleert onderzoek naar genezing en, omdat dit vaak een lange weg is, ook naar verbetering van de kwaliteit van leven van patiënten nu. Dit is mogelijk dankzij donaties en de inzet van vrijwilligers.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten