Beerze Bulten beste gezinscamping van Nederland

Woensdag 14 januari is de winnaar bekend gemaakt van de ANWB verkiezing ‘Camping van het Jaar 2015’ in de categorie ‘Gezinnen met jonge kinderen’. Beerze Bulten bleef als enige Nederlandse camping over bij de laatste 4 genomineerden en mag zich de ‘Beste gezinscamping van Nederland’ noemen.

 

Een deskundige vakjury maakte op het ANWB Camping Gala de winnaar bekend. Nadat gasten na de zomer konden stemmen op een longlist van 10 campings, was Beerze Bulten als enige Nederlandse camping bij de laatste vier genomineerden overgebleven De drie andere genomineerden waren Yelloh! Village Le Sérignan (Frankrijk), Erlebnis Comfort Camping Aufenveld (Oostenrijk) en Camping Beach Resort Solaris (Kroatië).

 

“We hadden de mooie prijs natuurlijk graag in de wacht gesleept, maar toch is de nominatie ook al een stimulans voor ons werk en natuurlijk dat van onze medewerkers.”, aldus Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn, van het vrijetijdspark, die aanwezig waren op het ANWB Camping Gala.”En beste gezinscamping van Nederland, dat is een mooie start van 2015!”

 
Beerze Bulten heeft op de Vakantiebeurs ook het Vakantie met Kinderen Keurmerk in ontvangst mogen nemen uit handen van Sabine Kuipers – van der Meer, oprichtster van de community. Vakantie met Kinderen biedt een enorm aanbod aan vakanties voor gezinnen en geeft tips over bestemmingen, accommodaties, uitjes en meer. Het keurmerk wordt alleen uitgedeeld wanneer er wordt voldaan aan bepaalde criteria als: is er een specifiek kinder-aanbod, is er gelegenheid voor kinderen om (zelfstandig) te spelen en zijn er extra’s? Het keurmerk is door Gerrit-Jan en Johanneke Hagedoorn met trots in ontvangst genomen.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten