Gastenochtend ZakenNet Ommen op 12 november

Wekelijks komen zo’n 25 actieve ondernemers op donderdagochtend vanaf 6.45 uur bij elkaar om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Daarmee is ZakenNet Ommen het meest actieve, zakelijke netwerk in Ommen. Doordat de aangesloten leden elkaar wekelijks zien en spreken, groeit het vertrouwen in elkaar en kunnen ze elkaar aanbevelen in hun zakelijke netwerk en bij particuliere relaties.  

Een van de krachtige punten van ZakenNet Ommen is branchebescherming. Daardoor hoeft een bedrijf niet te concurreren met anderen binnen het ZakenNet. En dat staat voor gegarandeerd succes. ZakenNet Ommen kent een stabiel ledenaantal, maar is altijd op zoek naar nieuwe, nog niet vertegenwoordigde branches. Zo is het bestuur nog op zoek naar een autobedrijf, bedrijven die verwant zijn aan de bouw zoals een rietdekker, een glaszetter of architect. Ook bedrijven uit de recreatiesector en zijn nog niet vertegenwoordigd.

ZakenNet Ommen is hét commeriële netwerk voor Ommen en omstreken en kent een hoge mate van transparantie. Zo wordt de onderling gegenereerde omzet elk kwartaal aan de leden gepresenteerd en komt de jaarlijkse contributie van € 250,- per lid volledig ten goede aan groei en verbetering van het netwerk. Ondernemers uit de regio worden van harte uitgenodigd om aan te schuiven aan het ontbijt om zelf te ervaren hoe ZakenNet werkt en om te beoordelen of ZakenNet iets voor hen is.

Belangstellenden kunnen op 12 november vamaf 6.45 uur gratis en geheel vrijblijvend kennismaken met een groot aantal collegaondernemers. Wel is vooraf aanmelden via info@zakennetommen.nl. verplicht. Elke gast krijgt de gelegenheid zich te presenteren aan de aanwezigen en wordt aangeraden voldoende visitekaartjes mee te nemen.

www.zakennetommen.nl

Charme Hotel Wildthout

Hammerweg 40 – 7731 AK Ommen

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten