Speciale gastenochtend ZakenNet Ommen

Onder het motto vergroot je netwerk, verhoog je omzet en verbeter je resultaten komen elke donderdagochtend vanaf 6.45 uur ca. 20 ondernemers uit de regio Ommen bij elkaar om met elkaar te ontbijten en te netwerken bij Hotel & Spa Paping. ZakenNet Ommen is daarmee het meest actieve zakelijke netwerk in Ommen. Het doel van de wekelijkse bijeenkomsten is vertrouwen te krijgen in elkaar, zodat de aangesloten leden elkaar kunnen aanbevelen bij hun relaties.

Voor ondernemers die wel eens willen ervaren hoe zo’n netwerkbijeenkomst gaat, organiseert ZakenNet Ommen op donderdag 5 maart een speciale gastenochtend.

De leden zullen zich voorstellen en Josje Hana, de oud-voorzitter van ZakenNet Nederland, zal vertellen waar ZakenNet voor staat, wat leden mogen verwachten en wat er verwacht wordt van leden. Dit alles in een ongedwongen en harmonieuze sfeer.

ZakenNet Ommen kent een stabiel ledenaantal, maar is altijd op zoek naar nieuwe leden c.q. bedrijven. ZakenNet Ommen past daarbij branchebescherming toe. Dat geeft dus meer kans op succes. Branches die nog niet vertegenwoordigd zijn, zijn onder andere: de bouw, coaching, zorg, recreatie en toerisme, uitzendbureaus en de financieel/administratieve sector.

De drempel voor het lidmaatschap is laag en kost slechts € 250,- per jaar. De omzet die de leden met en voor elkaar genereren wordt elk kwartaal gepresenteerd. ZakenNet Ommen kent een hoge mate van transparantie.

Deelname aan de gastenochtend is gratis, maar aanmelden is verplicht. Dat kan via info@zakennetommen.nl. Mocht 5 maart niet uitkomen: gasten zijn altijd van harte welkom om aan te schuiven aan het ontbijt en een bijeenkomst bij te wonen. Een tip: neem voldoende visitekaartjes mee.

De gastenochtend vindt plaats op donderdag 5 maart vanaf 6.45 uur bij Hotel & Spa Paping, Stationsweg 29, 7731AX Ommen.

 

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten