ZakenNet Ommen organiseert speciale gastenochtend

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de verschillende afdelingen van ZakenNet Nederland in Hardenberg werd aan vier verschillende goede doelen een cheque uitgereikt. Voor Ommen mocht Erik Slagter deze in ontvangst nemen voor de Stichting Ommen Samen Sterk.

Deze stichting zet zich in voor mensen met een smalle beurs, die vaak vanwege schaamte over hun financiële situatie in een isolement terecht (dreigen te) komen. De stichting staat deze mensen met raad en daad terzijde en wijst hen de weg naar de diverse instanties die hen mogelijk kunnen helpen.

Wekelijks komen in alle vroegte ondernemers bij elkaar om te netwerken tijdens een ontbijtsessie. Omdat de leden van ZakenNet Ommen niet alleen ondernemen belangrijk vinden, maar ook oog hebben voor medemens en maatschappij, worden individueel en gezamenlijk goede doelen gesteund. Zo beklom Gery de Lange al de Alpe d’Huez en de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding, fietste Erhard Leffers een week voor Duchenne Heroes en werd de Kinderboerderij op verschillende manieren gesteund.

Op donderdag 2 november houdt ZakenNet Ommen een speciale gastenochtend. Ondernemers die graag een keer willen aanschuiven aan het ontbijt en vele collega- ondernemers tegelijk willen ontmoeten worden hiervoor van harte uitgenodigd. Zij zijn welkom vanaf 6.45 uur bij Wildthout Hotel & Restaurant aan de Hammerweg. Arend Hofsink van de Onderzoekfabriek is uitgenodigd om uit te leggen wat heden ten dage belangrijk is om klanten te krijgen en te houden. Dit sluit mooi aan bij de lezing die Henk Cretier eerder deze maand tijdens het netwerkevent hield in Hardenberg. Belangstellenden voor de gastenochtend kunnen zich aanmelden via info@zakennetommen.nl, dan wordt er een stoel vrijgehouden en kan aangeschoven worden aan het ontbijt. Geadviseerd wordt voldoende visitekaartjes mee te nemen, want na afloop, om ongeveer 8.30 uur, is er voldoende tijd om te netwerken.

www.zakennetommen.nl

Artikel delen:
Gerelateerde berichten