Zaken doen voor dag en dauw

Onder het motto vergroot je netwerk, verhoog je omzet en verbeter je resultaten komen elke donderdagochtend ca. 25 ondernemers uit de regio Ommen bijeen om vanaf 7 uur met elkaar te ontbijten bij Wildthout Hotel & Restaurant. Tijdens deze bijeenkomsten wisselen de bedrijven onderling informatie uit over hun branches en presenteert 1 bedrijf zichzelf uitgebreid met een specifiek onderwerp. Bij Zakennet Ommen zijn ook gasten van harte welkom, om eens een bijeenkomst bij te wonen.

Zakennet Ommen is daarmee het meest actieve zakelijke netwerk in Ommen, waarbij de aangesloten leden voor elkaar netwerken en elkaar aanbevelen bij relaties. Het doel van Zakennet Ommen is door 1-op-1 aanbevelingen te doen de gunfactor voor de aangesloten leden zo hoog mogelijk te krijgen. Want als je iemand kent, vertrouw je hem of haar beter. Op deze wijze genereren de leden onderling handel en worden ze in staat gesteld omzet te genereren voor zichzelf. Doeltreffend zo blijkt, want ook in 2014 is er onder de leden opnieuw voor een fors bedrag aan Zakennet Ommen toe te schrijven omzet gegenereerd. Ter motivatie worden deze cijfers elk kwartaal gepresenteerd. Zakennet Ommen kent op die manier een hoge mate van transparantie naar haar leden.

Een actief netwerk is constant in beweging. Zakennet Ommen kent een stabiel ledenaantal, maar is altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs van ontbrekende bedrijven of zelfstandige ondernemers. Zakennet Ommen past daarbij branchebescherming toe. Dat houdt in dat je binnen je eigen branche niet hoeft te concurreren met een collega-zakennetter. Meer kans op succes dus. De drempel om toe te treden tot Zakennet Ommen is laag. Voor een jaar lidmaatschap betaalt de deelnemer € 250,00 ex. BTW. Elk ontbijt wordt afgerekend tegen € 10,00, waarvan ook nog eens 1 euro wordt afgedragen aan een goed doel.
Gastenbijeenkomst
Wil je eens kijken hoe het er aan toe gaat bij Zakennet Ommen? Dat kan op de speciale gastenbijeenkomst op 27 november 2014. Voor deze ochtend is ondernemer Erik Pasveer van Happiness Inside uitgenodigd. Hij zal de aanwezigen laten kennismaken met ”De bouwstenen van moeiteloos succes”. Daarnaast krijgen gasten de gelegenheid zichzelf aan het netwerk te presenteren.
Vooraf aanmelden voor de gastenbijeenkomst is verplicht via info@wildthout.nl.
Er wordt dan een plaats gereserveerd aan het ontbijt. De kosten voor het bijwonen van deze gastenbijeenkomst inclusief ontbijt bedragen € 9,00.
Komt u ook? Neem dan voldoende visitekaarten mee!
Zakennet Ommen – Gastenbijeenkomst
Donderdag 27 november 2014
Van 06.45 uur tot 08.45 uur
Wildthout Hotel & Restaurant
Hammerweg 40 – 7731 AK Ommen
www.zakennetommen.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten