Vrijwilligersevenement 2015 van het Vrijwilligerssteunpunt

In Ommen is een groot aantal vrijwilligers op allerlei gebied actief. Zij leveren een grote en belangrijke bijdrage aan de samenleving en houden zo een omgeving in stand, waarin mensen iets voor elkaar willen betekenen. Een leefbare omgeving!

 
Vrijwilligers maken dus het verschil en verdienen daarvoor een groot compliment. Daarom willen wij ook dit jaar, als dank voor hun inzet, alle vrijwilligers in de gemeente Ommen een feestelijke avond aanbieden. De werkgroep Vrijwilligersevenement heeft hiervoor een aantrekkelijk programma samengesteld, met popkoren uit Ommen, Kampen en Zwolle, onder leiding van dirigente Margriet Bruggemans en een voorstelling van theatergroep De Firma. Het Vrijwilligersevenement vindt plaats in theater De Carrousel op maandag 9, dinsdag 10, woensdag 11 en donderdag 12 maart 2015, de aanvang is 19.30 uur.

 

Het bestuur van de organisatie kan vrijwilligers aanmelden voor een gratis toegangskaart voor één van de avonden door vóór 19 februari 2015 een aanmeldformulier in te leveren bij het Vrijwilligerssteunpunt. Het aanmeldformulier is te vinden op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl Op woensdag 4 maart 2015 kunnen de toegangskaarten tussen 15.00 en 19.00 uur worden afgehaald door een vertegenwoordiger van het bestuur, in de hal van het gemeentehuis, Chevalleraustraat 2. Toegangskaarten die niet worden opgehaald komen te vervallen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten