Winter Walking Dinner in Ommen

Lekker wandelen bij volle maan, genieten van heerlijke gerechten, boeiende gesprekken voeren en het goede doel steunen, dat komt allemaal samen in de derde editie van het Winter Walking Dinner ten behoeve van het Vechtgenotenhuis.

Sandra werd door het bestuur van het Vechtgenotenhuis gevraagd om deze activiteit, na afwezigheid van twee jaar, weer op de kaart te zetten. “Ook al hebben we de warmste feestdagen van de eeuw achter de rug, toch hopen we op temperaturen onder nul, zegt Sandra Zwinselman van restaurant de Bootsman, om het echte winterse gevoel te krijgen met gloeiende wangen en tintelende vingers die lekker opgewarmd gaan worden bij vuurkorven, glühwein en heerlijke winterse gerechten. De wandeltocht voert de wandelaar door het bos, langs velden en de mooiste plekjes in Arriën”.

Een paar telefoontjes naar onder andere de Vechtdalkok Johan Drenth en Simone Koggel van de Vechtdalhoeve waren voldoende om de derde editie in de steigers te zetten. “Tuurlijk helpen we graag mee, zegt Johan Drenth, de eerste twee edities waren ook prachtig. Het Vechtgenotenhuis doet zo ongelooflijk goed werk maar is en blijft afhankelijk van giften en dit soort evenementen, daar wil ik met alle liefde wat voor doen. Samen met de Bootsman, de Rechter en Wijnhof Ommen zullen we de wandelaars trakteren op heerlijke winterse streekgerechten”.

Op vrijdag 22 januari zal de wandeltocht om 18.00 uur van start gaan. Voor alle verdere informatie over de route en invulling van deze avon(d)(t)uurlijke wandeltocht verwijzen ze naar de facebookpagina van het Winter Walking Dinner.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten