Ommenaren hebben de zaakjes netjes voor elkaar

Tijdens een verkeerscontrole op vrijdag 12 februari aan de Hammerweg in Ommen bleek dat de Ommenaren hun zaakjes netje voor elkaar hebben. Op deze vrijdagavond heeft de politie Ommen (Vechtdal), een verkeerscontrole gehouden.

Een ander doel van deze controle was om te kijken wat er zoal Ommen in en uit kwam rijden. Alle Ommenaren die gecontroleerd werden, hadden de zaakjes netjes voor elkaar. Van menig automobilist kreeg de politie te horen dat men blij was dat zij dit soort controles hielden. Voor hun natuurlijk ook een mooi moment om met de voorbijgangers en buurtbewoners een praatje te maken. Uiteindelijk hebben zij vanaf 20:15 uur tot 22:00 uur gecontroleerd en is alles mooi rustig verlopen.

Aan het einde van de controle troffen zij nog wel een auto die enigszins opviel. Deze hebben zij een korte tijd kunnen volgen. In Den Ham is uiteindelijk de auto aan de kant gezet en hebben zij een 35-jarige man uit Genemuiden aangehouden voor het in bezit hebben van harddrugs. Deze man is voor onderzoek meegenomen naar het politiebureau.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten