Inschrijfavonden Sluut an!

Het bestuur van Vechtdal Breed nodigt u uit voor een inschrijfavond op woendag 4 of donderdag 5 februari 2015. De stichting Vechtdal Breed is een bewonersinitiatief met als doel het aanleggen van een glasvezelnetwerk in het hele buitengebied van de gemeente Ommen.

 
Met de aanleg van een een glasvezelnetwerk worden snel internet en kwalitatief hoogstaande telecomdiensten toegankelijk voor alle bewoners van het buitengebied. U kunt zich aanmelden voor het breedbandnetwerk tot 1 maart 2015. Meer informatie ontvangt u tijdens één van de twee inschrijfavonden. Op deze avond kunt u zich ook aanmelden bij één van de providers en specifieke vragen stellen over bijvoorbeeld hoe het werkt om meerdere tv’s aan te sluiten, of hoe u gebruik kunt maken van de overstapservice om bijvoorbeeld uw  telefoonnummer te behouden.
Vanuit uw eigen buurtschap zijn ambassadeurs aanwezig om te helpen bij de inschrijving voor glasvezel van Vechtdal Breed. Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen. De inschrijfavonden worden gehouden op woensdag 4 februari in Zaal Dijk aan de Korteveldsweg 3 in Lemele en op donderdag 5 februari in Zalencentrum Witharen aan de Balkerweg 55 in Witharen. Ga voor meer informatie naar de website www.vechtdalbreed.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten