Pannenkoeken bakken en klussen voor Stichting Pan de Vida

Vrijwilligersorganisatie De Kubus organiseerd ook dit jaar weer de jaarlijkse pannenkoek- en klusjesdag. Ieder jaar worden er door deze groep jongeren diverse acties georganiseerd voor het goede doel. Zo is er afgelopen seizoen € 6400,- opgehaald voor stichting Present. Ook dit jaar zal de Kubus vier acties organiseren. Dit jaar gaat de opbrengst van de pannenkoek- en klusjesdag naar stichting Pan de Vida.

Stichting Pan de Vida geeft jonge weeskinderen in Peru een kans. Dat doet deze christelijke organisatie onder andere het aanbieden van onderdak en door maaltijden te geven aan de kinderen. De pannenkoek- en klusjesdag wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 27 februari. Deze dag zullen er diverse vrijwilligers in de weer zijn om pannenkoeken te bakken en te bezorgen. Daarnaast zullen er ook vrijwilligers druk bezig zijn met tuinklussen en auto/fiets wassen.

De volgende pannenkoeken worden gebakken: Naturel; Spek; Kaas en Kubus (speciale pannenkoek met appel en rozijnen). Bestellen van de pannenkoeken en klussen kan via: kubusactie@gmail.com of via onze Facebookpagina (Vrijwilligersorganisatie De Kubus) Vermeld hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en uw bestelling/klus. Dan komen ze de pannenkoeken bij u bezorgen of in geval van een klus, nemen ze contact met u op. Van harte aanbevolen!

Artikel delen:
Gerelateerde berichten