Bieden of overboden worden, in de kijkshop-etalage van LA VIDA heren- & damesmode

EEN LUDIEKE ACTIE in deze moeilijke Corona-tijd ; een KIJKSHOP in de vele meters ETALAGE  van  LA VIDA heren- & damesmode Nieuwleusen.

KIJKSHOP van La Vida’s  heren- & damesmode vanaf  vrijdag 18 december en feit.  De etalage van LA VIDA  is omgetoverd tot één  grote kijkshop met mooie heren- & dames mode. Een Ludieke actie, waarbij belangstellenden een BOD kunnen doen op alle kleding in onze etalage . Ondernemen in een nieuw jasje anno 2020, is  ontstaan door de nieuwste corona maatregel, een volledige Lock Down. .

Vanaf vrijdag 18 december kan een ieder die langs wandelt, fietst en even stilstaat bij La Vida’s etalage,  bieden op alle kledingstukken op de genummerde etalagepoppen in deze etalage. Dit bod gaat  via een app-bericht op tel.nr. 06 26113334 van La Vida mode,  waarna La Vida contact opneemt met de bieder.

Wij bieden de mogelijkheid om kleding te zien en te kopen, waarbij de klant een  bod inzet zodat zij mooie aanwinsten kan realiseren, gekocht uit de etalage van La Vida. Voor bieder een bijzonder win-spel, wat maakt  dat deze manier van kledingaankopen naast ludiek zijn,  ook zeker een vrolijk gebeuren is waarbij zowel de klant als de winkel beiden tevreden zijn.

Naast  de KIJKSHOP ETALAGE van La Vida verschijnt ook dagelijks beeldmateriaal  van een influencer. Zij showt alle kleding welke op dat moment in de etalage van La Vida hangt via social media. Volg La Vida daarom ook op instagram en facebook waarbij de  webshop  www.lavidashop.nl  eveneens een belangrijke tool is voor  beter verkoop.

La Vida steekt hiermee alle ondernemers een hart onder de riem en wenst iedereen veel doorzettingsvermogen, creativiteit en gezondheid voor een hoopvol Corona-vrij nieuw jaar 2021. Laten wij , ondernemers, met ons allen de schouders eronder zetten.

Liefs Klaasje en haar team van LA VIDA heren- & damesmode

Artikel delen:
Gerelateerde berichten