Europees beste AC/DC coverband treedt op bij RockTribute!

Op zaterdag 26 maart aanstaande vindt alweer de tweede editie van de RockTribute plaats. Waar tijdens de vorige editie alleen Nederlandse artiesten een rock optreden gaven, heeft de organisatie voor 2016 naast “Pink Floyd” en “The Scene” de allerbeste AC/DC coverband vast weten te leggen.

De de ultieme AC/DC tributeband uit Engeland komt naar de feesthallen in Bant om de RockTribute rockend afsluiten! De organisatie van RockTribute zeer enthousiast over de komst van de band LiveWire naar het evenement. RockTribute. ‘Het is uniek dat de beste coverband van AC/DC speciaal voor dit evenement naar Nederland komt. Ze zijn steengoed en voor de AC/DC liefhebber is het een unieke kans om deze band te zien spelen’ aldus de organisatie.

Live Wire biedt volgens kenners en fans de meest complete en authentieke reproductie van de AC/DC-sound én stage performance in de wereld. Ze gaven twee jaar geleden al een mega show op het Oerrock festival in Ureterp en volgens de organisatie Oerrock was dit dé beste tribute die ze ooit hebben gehad. Live Wire heeft wereldwijd opgetreden en combineert het beste van AC/DC van de vroegere periode van deze Australische band in het lokale clubcircuit, tot de wereldwijde superstatus van hun huidige hits.

Er zijn ruim honderd AC/DC Tribute bands over de hele wereld en vele van hen beweren dat ze “The Ultimate AC/DC Tribute band” zijn, maar slechts één band kan deze naam dragen. ‘Live Wire’ bestaat uit de beste AC/DC imitators en ze spelen de grootste hits: “Highway To Hell”, “Back In Black” maar ook fans-favorieten als:” Shoot To Thrill. Ze komen met de originele podiumsetting; twee zangers én een muur van Marshalls. Maar dat is nog niet alles! Naast LiveWire met nummers van AC/DC kan de rockliefhebber tijdens de RockTribute genieten van de muziekband Clinch die klassiekers van Pink Floyd zullen spelen.

Arie Claassen brengt een ode aan de Nederlandstalige popmuziek. Dit doet hij samen met Jos ten Dam, Johannes Dopmeijer, Lise Roetman, Corné Doggen en Rob Bredewout. The Scene, De Dijk, Doe Maar, Normaal en Marco Borsato zijn zomaar wat namen uit de Nederlandse pop/rockscene waarvan zij nummers zullen spelen. Meer informatie over de RockTribute of kaarten? Kijk op www.rocktribute.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten