Dertig ondernemers praten over toekomst Dalfsen

“Je kunt jezelf niet splitsen. Je bent én ondernemer én privépersoon. Je hebt naast je ondernemerschap een privéleven, met een relatie, een gezin. Dat wil je niet in de waagschaal stellen!”

Vechtstede Notarissen heeft op de ledenvergadering van Ondernemend Dalfsen, 9 maart, op luchtige, eenvoudige wijze uiteengezet waar men als ondernemer aan moet denken om niet alleen de zakelijke positie, maar zeker ook de eigen privé positie te waarborgen. In Grandcafé 1231, Ribs & Burgers kwamen ondanks vele afmeldingen toch zo’n 30 ondernemers bij elkaar om met elkaar te praten over allerlei zaken, o.a. parkeren in het dorp, contributie, baatbelasting en freeriders, financiën en de activiteiten zoals de komende Lentefair op zaterdag 9 april.

Er wordt nog gezocht naar sponsoren voor de Moeder- en Vaderdagactie want bij beide acties worden vijftig dorpsgenoten in het zonnetje gezet met een presentje. Na de pauze spraken Rogier Lukas, Karolien Slurink-Spijker en Alexander van Doorn van Vechtstede Notarissen over het belang van de Ondernemers-scan en het regelen van zaken als het minder goed gaat, zowel zakelijk als privé. De sprekers werden bedankt en de avond werd verlengd met een gezellig hapje en drankje.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten