Foto: Eigen foto

Aandacht voor allergenen en glutenvrije producten op het Alfa-college

In de eerste week van april is er op het Alfa-college in Hardenberg speciale aandacht voor allergenen en glutenvrije producten. Tweedejaarsstudenten van de opleiding Facilitair Leidinggevende hebben de organisatie op zich genomen.

Allergenen en glutenvrije kookworkshop

Op donderdag 7 april is er een allergenen kookworkshop in het LOC-gebouw. De inloop is om 17.00 uur. De kosten voor deze workshop bedragen € 7,50 per persoon, exclusief consumpties. Aan de kookworkshop kunnen maximaal 20 personen deelnemen. Graag aanmelden vóór 2 april via ms.biglaar@alfa-college.nl of 088-3341955. Reserveer snel, want vol = vol.

Allergenen en glutenvrije markt

De allergenen en glutenvrije markt wordt gehouden op vrijdag 8 april van 13.00 uur tot 18.00 uur in de Aorta van het LOC-gebouw. Verschillende leveranciers, presenteren hun glutenvrije en allergenen producten. Geniet van heerlijke lekkernijen en diverse aanbiedingen. Ook is er een diëtiste aanwezig die gespecialiseerd is in glutenvrij eten en wordt er een leuke kinderactiviteit georganiseerd. De markt is gratis te bezoeken. Iedereen is van harte welkom.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten