Pinksterweekend weer in teken van Summer Fair 2016

In het Pinksterweekend vindt ook dit jaar Summer Fair weer plaats in de tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen. Een sfeervol en kleurrijk buitenevenement met zomerse producten, passend in deze tijd van het jaar en opgesteld in een natuurlijke omgeving.

Zonnige belevenissen, nieuwe inspiraties en een uitgebreid programma met heerlijke proeverijen en interessante demonstraties maken een bezoek aan Summer Fair 2016 extra waardevol. Ruim 100 exposanten zijn aanwezig met stijlvolle accessoires, authentiek met de hand gemaakte meubelen, groen- en bloeiproducten, antiek & brocante kunst, diverse kledinglijnen en uiterlijke verzorging.

Ook is er een entertainmentprogramma waardoor het neerstrijken op één van de gezellige terrasjes absoluut aanbevolen wordt. Op het Horecapaviljoen kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. Voor een heerlijke espresso of cappuccino kan men terecht bij de Koffieschenkerij Baristini uit Heino en voor een echte English High Tea bij het Teapaviljoen. De originele Engelse producten komen van Tea Time uit Echten.

Op Summer Fair nemen exposanten deel die diensten en producten presenteren voor huis & hof, maar ook op het gebied van uiterlijke en innerlijke verzorging. Exposanten kunnen kiezen uit een aantal soorten pagode tenten of luxe kramen. Ook is het mogelijk alleen een aantal vierkante meters van het buitenterrein te huren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Evenementenhal.

Van 13 tot en met 16 mei is Summer Fair 2016 iedere dag te bezoeken van 10.00 uur tot 18.00 uur. Toegangsprijzen Summer Fair 2016: 10 euro voor volwassenen. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 6 euro. Op zaterdag 14 mei geldt: twee voor de prijs van één. Kinderen onder de 6 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie: www.evenementenhal.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten