25 jaar Summer Fair feestelijk geopend

Het 25-jarig jubileum van Summer Fair is vrijdag feestelijk geopend door Ron Nijhof en Claas Hamming. Nijhof is beheerder van Landgoed ’t Laer in Ommen, waar Summer Fair al 25 jaar wordt gehouden.

Hij verrichtte de opening samen met Hamming van Lions Club Ommen, de allereerste organisator van Summer Fair in 1993. Na drie edities nam Evenementenhal in 1996 de organisatie van Summer Fair over. Onder prachtige weersomstandigheden en met ballonnen, een glaasje bubbels en een fantastische anekdote van Claas Hamming over een geslaagde publiciteitsstunt uit het verleden om Summer Fair daarmee landelijk op de kaart te zetten, werd het zilveren jubileum van Summer Fair geopend. Dit Pinksterweekend komen naar verwachting meer dan 10.000 bezoekers op het vierdaagse evenement af. De organisatie verwacht vanwege het mooie Pinksterweer ook veel toeristen. “Ommen zal dit weekend extra gevuld zijn met vakantiegangers. Dat komt de belangstelling voor Summer Fair alleen maar ten goede”, zegt organisator Annie Kolthof.

Openingstijden Summer Fair 2017
Van 2 tot en met 5 juni is Summer Fair 2017 iedere dag te bezoeken van 10.00 tot 18.00 uur. Kaarten zijn zowel online als aan de kassa te koop. Voor de zaterdag gelden dit jaar speciale tarieven: Volwassenen en kinderen van 12 tot en met 17 jaar betalen 7,50 euro. De toegangsprijs op de zaterdag voor 65-plussers en kinderen van 6 tot en met 11 jaar is 5 euro. Kinderen onder de 6 jaar hebben op alle dagen gratis toegang. De entreeprijzen op vrijdag, zondag en maandag zijn: 10 euro voor volwassenen en kinderen van 12 tot en met 17 jaar. Kinderen van 6 tot en met 11 jaar en 65-plussers betalen 7 euro. Meer informatie en ticketverkoop: www.summerfair.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten