Summer Fair 2018 in Ommen bezocht door ruim 8700 bezoekers

 

De 26ste editie van Summer Fair in Hanzestad Ommen is bezocht door 8.729 bezoekers, onder wie ook veel toeristen afkomstig uit alle windstreken van Nederland.

Het buitenevenement in de tuinen van Landgoed ’t Laer telde dit jaar meer dan 90 deelnemers. Summer Fair is al 26 jaar onlosmakelijk verbonden met het Pinksterweekend. Dit jaar waren met name de laatste twee dagen zonovergoten, wat de belangstelling ten goede kwam.

Het nieuwe onderdeel ‘High Wine’ op Summer Fair viel in de smaak bij bezoekers. Ze konden tijdens de High Wine kennismaken met drie bijzondere wijnen van Qualyvines: een droge witte wijn, een rosé wijn en een rode wijn. De High Wine was op het landgoedterras. Verder konden bezoekers dit jaar wederom genieten van heerlijke Italiaanse cappuccino op het terras van de Koffieschenkerij.

Een publiekstrekker op Summer Fair was de op hout gestookte broodoven van Brandhof Bijzonder Brood. Hier vond wederom ambachtelijk ‘live cooking’ plaats. Ook was er authentiek schaafijs te verkrijgen, evenals Italiaans schepijs, verse milkshakes en smoothies. Verder waren er demonstraties bij te wonen van Keramiekatelier De Tweede Kamer, waaronder Raku Stoken & Schilderen.

De eerstvolgende fair van organisator Easyfairs Evenementenhal is de Winter Fair in Evenementenhal Hardenberg op 9, 10 en 11 november 2018. Na het succes van 2017 hebben zich voor 2018 al ruim 120 exposanten ingeschreven. Vorig jaar werd Winter Fair bezocht door maar liefst 14.000 bezoekers, bijna 2.500 bezoekers meer dan in 2016. Meer informatie: www.winterfair-hardenberg.nl.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten