Zilveren jubileum van Summer Fair succesvol verlopen

Het 25-jarig bestaan van Summer Fair kon afgelopen Pinksterweekend rekenen op veel belangstelling. Van zowel regionale bezoekers als van toeristen uit heel Nederland die op één van de vele campings in Ommen verbleven.

“We hebben het ontzettend getroffen met het weer. De vrijdag was behoorlijk warm, maar zaterdag, zondag en maandag waren echt perfect”, liet Annie Kolthof namens de organiserende Evenementenhal weten. Het decor van Summer Fair is al 25 jaar lang de prachtige tuinen van Landgoed ’t Laer in Ommen. Met bijna honderd deelnemers en in totaal duizenden bezoekers, gaat deze jubileumeditie de boeken in als zeer succesvol. Er was van alles te koop en te zien op Summer Fair 2017. Van moderne muziek en trendy producten en accessoires tot tijdloze kunst en klassieke delicatessen.

Voor dit zilveren jubileum had de organisatie alle horecapunten volledig vernieuwd. Zo werden de terrassen nog sfeervoller aangekleed en ingericht onder de volgebloeide bomen op het landgoed. En mede door de gunstige weersomstandigheden waren de terrassen vier dagen lang ook goed gevuld.

De eerstvolgende Fair van Evenementenhal is Winter Fair op 10, 11 en 12 november in Hardenberg. In 2018 keert Summer Fair terug op 18, 19, 20 en 21 mei. Meer informatie: www.evenementenhal.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten