Weekmarkt Ommen verhuist naar definitieve locatie

Vanaf dinsdag 10 februari is de weekmarkt op de definitieve locatie te vinden in het centrum van Ommen. Nu de werkzaamheden rond de Markt volop aan de gang zijn wordt de weekmarkt volledig
verplaatst naar de parkeergelegenheid achter het Marktgebouw

 

Ook de indeling van de weekmarkt is vernieuwd. Voor een deel was de weekmarkt ook al op de nieuwe locatie te vinden, maar nu is ook gekozen voor een nieuwe en compacte indeling.

 

De parkeervoorziening op de Markt is uitermate geschikt voor de weekmarkt vanwege voldoende ruimte en is een egaal terrein. Dankzij de centrale ligging is de locatie ook goed bereikbaar. De opzet moet ervoor zorgen dat er een goede wisselwerking ontstaat tussen het bezoek van de weekmarkt en de detailhandel.

 

Komend half jaar wordt er op en rond de Markt gewerkt. Doordat aannemer Roelofs buiten de tijden van de weekmarkt om werkt, kan de weekmarkt tijdens de werkzaamheden op dezelfde locatie gevestigd blijven. Het centrum van Ommen ondergaat een flinke metamorfose, waarmee winkelen en wonen een stevige impuls krijgen en ook het wegennet rond de stad wordt klaargestoomd voor de toekomst. Tegelijkertijd richt Ommen de blik weer naar de Vecht.

Artikel delen:
Foto's 2
Gerelateerde berichten