Foto: Dook van Gils

Zaterdag 23 april Open Huis bij Ariane Inden

Altijd al eens willen weten wat het verschil is tussen een schoonheidsspecialiste en een huidtherapeut? Of hoe de Liema werkt, een apparaat, dat niet alleen slank maar ook fit en vitaal maakt? Welke verbluffende resultaten het LED Therapie Masker oplevert? Wat een pedicure voor u kan betekenen en welk soort scharen en messen een kapster gebruikt?

Op zaterdag 23 april kunt u met al deze vragen terecht bij Schoonheidssalon Ariane Inden. De antwoorden krijgt u van schoonheidsspecialiste Janny Sturris en haar medewerksters, en van de zelfstandig onderneemsters Ilona Koster van Huidtherapie Ommen, kapster Dianne Timmerhuis van Haar Boutique en Jeannette Punt van Affix Pedicure Totaal .

Janny Sturris nam ruim elf jaar geleden de schoonheidssalon over. Sindsdien zijn er verschillende diensten bijgekomen, dus kan de klant er terecht voor ‘alle schoonheid onder één dak’. Janny: “Mensen vinden het prettig, dat ze op één adres voor alles terecht kunnen. De behandelingen stemmen we op elkaar af, zodat er geen tijd verloren gaat. Werkende vrouwen vinden dat heel prettig en ik ben blij, dat we deze service kunnen aanbieden.”

Tijdens de Open Dag op 23 april zijn er workshops en demonstraties van de verschillende disciplines op het gebied van schoonheid, zoals make-up advies en tips voor het haar. Ook zullen Janny Sturris en haar medewerksters hét alternatief voor de zonnebank laten zien: Curasano Spraytan Express. Deze spray zorgt onmiddellijk voor een mooie gebruinde tint, die vijf dagen aanhoudt. Er wordt 20 procent korting gegeven op alle Ariane Inden schoonheidsproducten en haarverzorginsproducten van LÓreal.

En 10 procent korting bij het maken van een afspraak voor een behandeling bij een van de vier professionals. Er kunnen mensen opgegeven worden om ‘In ’t Zonnetje’ gezet te worden en voor de eerste 50 klanten staat er een leuke goodiebag klaar. Kortom: het is zeer de moeite waard om even langs te komen op 23 april van 11.00 uur tot 16.00 uur aan de Van Raaltestraat 6 Ommen.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten