Foto: Dook van Gils

Uitbreiding service Schoonheidssalon Ariane Inden met pedicure

Omdat Janny Sturris, eigenaresse van Schoonheidssalon Ariane Inden in Ommen, regelmatig vraag had naar voetverzorging en pedicurebehandelingen besloot ze eind vorig jaar op zoek te gaan naar een pedicure. Ze wil haar klanten graag een zo compleet mogelijk pakket aanbieden op het gebied van lichaamsverzorging.

Kapster Dianne Timmerhuis is al jaren op vaste dagen (dinsdag en vrijdag) aanwezig, vorig jaar kwam daar Ilona Koster bij als huidtherapeut en nu dus een pedicure, Jeannette Punt. Jeannette Punt is zoals ze zelf zegt ‘gek op voeten’. “Aan voeten is veel persoonlijkheid af te lezen,” vertelt ze. Ze geeft al jaren voetreflexmassages en vond een pedicureopleiding een vanzelfsprekende aanvulling op dat werk. Aan huis, in Nijverdal, heeft ze een eigen pedicuresalon.

Via Dianne hoorde ze dat Janny ruimte beschikbaar had voor een pedicure. Ze aarzelde geen moment en nam contact op met haar. Er was meteen een klik tussen beide vrouwen en een paar dagen later was het rond. Om haar nieuwe plek onder de aandacht te brengen, stond ze op de kerstmarkt en deelde daar flyers uit. “Het was gezellig en ik heb op een leuke manier kennis kunnen maken met Ommen en de mensen uit Ommen,” laat Jeannette weten. Op 4 januari startte ze met haar pedicurepraktijk bij Ariane Inden.

Ze is aangesloten bij branchevereniging ProVoet. “Dat waarborgt een bepaalde kwaliteit en geeft vertrouwen,” stelt Jeannette. Janny Sturris is blij met de extra service die ze haar klanten nu kan bieden. “Ik was al heel blij met huidtherapeute Ilona Koster. Haar werk begint waar het mijne ophoudt; wij vullen elkaar heel goed aan. Dat ik nu mijn klanten van dienst kan zijn met een pedicure past daar uitstekend bij.” Voorlopig is Jeannette alleen op maandag vanaf 10.00 uur bij Ariane Inden aan het werk in de Van Raaltestraat 6 te Ommen. Meer informatie op www.affixpedicuretotaal.nl of bel met 06-57955680.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten