Jubileum schoonheidssalon van Janny Sturris

Vrijdag 15 november is het precies 15 jaar geleden dat Janny Sturris Schoonheidssalon Ariane Inden aan de Van Raaltestraat overnam. De voor zo velen vertrouwde plek is hetzelfde gebleven, maar de naam is sinds 1 november veranderd in Janny’s Cosmetics. Ook de merken van de producten waarmee Janny en haar team werken zijn veranderd. Voor Janny was dat een hele stap, maar vanuit haar vaste klantenkring komen uitsluitend  positieve reacties.

Janny: “Als ik vertel dat ik ben overgegaan op het merk CNC, dat staat voor Creative Natural Cosmetics als huidverzorgingsproduct en Bellápierre voor de make-up, hoor ik meestal van klanten dat ze niet speciaal voor een merk, maar meer voor mij en het team hier naartoe komen. Klanten kunnen er ook op vertouwen, dat er niets veranderd aan de aandacht die wij hebben voor hen hebben. Om de kennis en de mogelijkheden van de nieuwe producten te vergroten, hebben we een aantal workshops gevolgd waar we heel enthousiast over zijn. Beide nieuwe merken hebben natuurlijke producten als basis en zijn vanzelfsprekend niet op dieren getest, wat voor ons een vereiste is. Bovendien is CNC heel zuinig in gebruik en heeft Bellápierre mooie tinten oogschaduw – ook met glitters, leuk voor de feestdagen – in praktische kits, die klanten ook nog eens zelf kunnen samenstellen.”

Met betrekking tot huidverbetering kunnen klanten ook bij Janny terecht voor micro needling, een behandeling die plaatsvindt in de bovenste huidlaag. Janny vindt dat je nooit genoeg kennis kunt hebben en is daarom onlangs begonnen met een HBO-opleiding als voedingsdeskundige. Die sluit mooi aan op de voedingssupplementen die sinds kort bij haar verkrijgbaar zijn van het merk Fitline. Het zijn voedingsstoffen die direct in het lichaam worden opgenomen en vrijwel direct een boost aan energie geven. Tot eind november kunnen klanten profiteren van flinke kortingen op de producten van Ariane Inden en 15% korting op de producten van CNC en Bellápierre.

Het abonnement voor gezichts/huidverbeteringsbehandelingen blijft bestaan. Het houdt in dat als een klant om de vier weken komt voor een gezichtsbehandeling elke derde behandeling gratis is. En voor de feestmaand zijn er prachtig ingepakte cadeaubonnen; leuk om te geven en leuk om te krijgen.

Om een officieel tintje te geven aan Janny’s jubileum zal haar kleindochter de 15e november om 16.00 uur een lintje doorknippen. Alle klanten en belangstellenden worden uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Daarna staat er, tot 21.00 uur, voor iedereen een hapje en een drankje klaar.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten