Foto: Eigen foto

Goede doelen diner Alfa-college Hardenberg enorm succesvol

Tweedejaarsstudenten van de opleiding Manager/ondernemer horeca van het Alfa-college in Hardenberg organiseerden dinsdag 19 april een 4-gangen diner en veiling voor ‘Fiets voor een huis in Bangladesh’ van de Wereldfoundation. Met 100 gasten was het evenement in het Grand café van het LOC-gebouw geheel uitverkocht. Er werd €2960 voor de stichting opgehaald. 

De gasten genoten zichtbaar van de vier gangen. “Een pluim voor het heerlijke diner”, laat één van de gasten via Facebook weten. Studenten hadden het menu zelf samengesteld en ook de ontvangst en het bedienen namen ze voor eigen rekening. Het opdoen van praktijkervaring is een belangrijk onderdeel van de opleiding. “Wat was het een leuke avond”, vertelt Iris Bosch, student Manager/ondernemer horeca. Ze vervolgt: “Dat we zoveel voor het goede doel zouden ophalen hadden we nooit verwacht en is echt een kers op de taart.”

Veiling en verloting

Tijdens het diner werd er een veiling voor het goede doel gehouden. De aanwezigen boden onder andere op een shirt met handtekening van wielrenner Bauke Mollema, shirt van sc Heerenveen met handtekeningen van het voetbalteam, voetbalschoenen met handtekening van de aanvoerder van Heracles Mark-Jan Fledderus, een ballonvaart, beschikbaar gesteld door Ter Steege en een midweek op familiecamping De Belten in Rheeze. Ook was er een verloting die door bedrijven uit de regio Hardenberg mogelijk werd gemaakt.

Artikel delen:
Foto's 3
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten