Actie: stel een vraag aan de specialist!

Meer weten over wonen, hypotheken, overlijden, scheiding of over erfenissen? Stel nu je vraag via RondOmmen.nl aan een specialist! Experts op het gebied van wonen, verzekeringen, huren, scheidingen en erfenissen geven in het komende magazine antwoord op ingezonden vragen.

RondOmmen start deze actie i.s.m. 24Webvertising, de uitgever van ons magazine. Inwoners van de Gemeente Ommen kunnen prangende vragen stellen aan experts, die uit de inzendingen de meest interessant vraagstukken selecteren. Een uitgebreid antwoord is te lezen in het magazine dat in juni 2016 gratis huis-aan-huis wordt verspreid in de Gemeente Ommen, Balkbrug en Dedemsvaart.

Enkele voorbeeldvragen:

Wonen
Hoeveel kan ik lenen? Wanneer is oversluiten voor ons interessant? Moet ik kiezen voor een variabele hypotheek of juist niet? Hoe kan ik het beste mijn huis verzekeren? Banksparen, wat is dat? Voor hoe lang zijn financieringskosten nog aftrekbaar?

Juridisch
Hoe gaat het in zijn werk als we willen scheiden? Wat moet ik doen als mijn partner weigert een afspraak te maken over kinderalimentatie? Ben ik verplicht om een erfenis te accepteren, zelfs als ik vooraf niet goed geïnformeerd ben? Ik wil graag een bouwvergunning aanvragen, maar de gemeente werkt niet mee. Wat kan ik doen?

Overlijden
Moet ik een erfenis aanvaarden? Hoe kan ik de erfenis regelen als ik samenwoon? Wat gebeurt er met mijn uitkering als ik overlijd? Wat moet ik doen als een naaste in het buitenland overlijdt? Wat moet ik doen als ik schulden erf?

Stel jouw vraag!
Heb je een vraag over bovenstaande specialismen? Dan kun je vanaf nu terecht bij onze specialisten die in 2016 elk kwartaal de meest interessante kwesties zullen bespreken in een speciale rubriek in het RondOmmen.nl Magazine namelijk: Notarispost Ommen, Rina Uulders Uitvaartverzorging en de Rabobank.

Stel je vraag via een persoonlijk bericht op  Facebook of mail naar: Stefan@24webvertising.nl 

Geef daarbij even aan of je anoniem wilt blijven of open staat voor vermelding met naam in het magazine.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten