Foto: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Roel van Team Vechtdal ‘Ik heb meer aan mijn hoofd dan koken’

Op donderdag 1 en vrijdag 2 september vindt de tiende editie van Groot Verzet Tegen Kanker plaats. De actie is een initiatief van Stichting Mont Ventoux. Roel van de Vegte, Ad Lagas, Jolanda Zandman en Karel Hogenkamp uit Ommen vormen samen Team Vechtdal en zetten zich naast vele anderen in om zoveel mogelijk geld binnen te halen en zo een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker.

Wij gaan er voor, steun team Vechtdal, steun het KWF
Roel is dus niet altijd met zijn hoofd met het bereiden van eten bezig. Hij is een sportieve wielrenner en vind net als zijn teamgenoten meer dingen in het leven belangrijk zoals de gezondheid van mensen. De teamleden hopen dat veel mensen het initiatief steunen. Dit kan door middel van een donatie over te maken naar Banknr. NL85ABNA0533548209 t.a.v. Team Vechtdal. Wij gaan er voor!

Onder het motto ‘Grootverzettegenkanker’ beklimmen fietsers, handbikers, wandelaars en hardlopers de Mont Ventoux in Frankrijk. Een zware strijd, die symbool staat voor de strijd tegen kanker. Met de opbrengst draagt bij aan KWF-onderzoek. Zestig procent van de opbrengsten gaat naar twee projecten die de Stichting heeft uitgekozen binnen het KWF.

Het eerste project betreft ‘Hersentumor bij Kinderen – UVA 2010-4713; Naar een betere overleving en een betere kwaliteit van leven bij medulloblastoom’ Dit project werd ook in 2015 ondersteund door de stichting. Het tweede project betreft ‘UVA 2014-6839; Effectiever bestralen in gliblastomen’.

Tekst en foto: Marjolijn Rhee | Natuurlijk Ommen

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten