Woningbouw in De Vlierlanden gestart

De bouw van de eerste 10 woningen in woonsfeer De Vlierbink in woonwijk De Vlierlanden is gestart. Begin juli zijn de koopaktes voor de aankoop van een kavel gepasseerd en zijn de kavels uitgezet. 

Een aantal toekomstige bewoners van De Vlierlanden is direct gestart met de bouw van hun droomhuis. Woonsfeer De Vlierbrink is één van de zes woonsferen in de nieuwe woonwijk De Vlierlanden. In de afgelopen maanden is De Vlierbrink bouwrijp gemaakt. Er is veel belangstelling voor wonen in De Vlierlanden.

10 woningen in aanbouw

De eerste woningen in De Vlierbrink worden vanaf nu gebouwd. Vanaf 1 juli zijn 10 koopaktes voor de aankoop van een kavel gepasseerd bij de notaris. Begin juli zijn deze kavels uitgezet zodat de bouw kan starten. In deze periode start de bouw van 6 vrijstaande woningen en 4 twee-onder-een-kapwoningen. Na de zomervakantie start de bouw van nog eens 10 nieuwe woningen.

Daarnaast zijn ruim 30 kavels in optie genomen door mensen die willen bouwen in De Vlierbrink maar bijvoorbeeld de eigen woning nog moeten verkopen. Dat betekent dat ruim 50 van de 70 beschikbare kavels verkocht of gereserveerd zijn. Er zijn op dit moment in De Vlierbrink nog 18 kavels beschikbaar, voornamelijk voor een vrijstaande woning.

De Vlierlanden: aangenaam

Woonbuurt De Vlierlanden wordt een duurzame en aansprekende woonwijk waarin het buitenleven centraal staat, met veel aandacht voor groen en water. De Vlierbrink is de grootste kern van woonbuurt De Vlierlanden. Deze kern heeft een echte dorpse en landelijke uitstraling met zowel vrijstaande woningen als twee-onder-een-kapwoningen en rijenwoningen. In De Vlierbrink is plek voor verschillende woningtypen waardoor een afwisselend beeld ontstaat.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten