Foto: Eigen foto

Inloopavond 28 juli: Creativiteit en armoede…

Iedereen heeft iets creatiefs in zich. Hoe dit tot uiting komt is voor ieder mens anders. Samen Sterk Ommen gaat op zoek naar de creativiteit van de inwoners van Ommen die met een kleine portemonnee leven. Ze heten je van harte welkom op 28 juli aan de Eskampweg 1 in Ommen. Inloop vanaf 19.30 uur, start 20.00 uur.

Het is dan ook zeker niet waar dat alleen ‘beroepsmensen’, bijvoorbeeld schilders of musici, creatief zijn. Het heeft immers te maken met flexibiliteit en fantasie. Creativiteit is het vermogen een oplossing voor een bepaald probleem te vinden.

“Wij weten als geen ander hoe vindingrijk je kan en moet zijn als je een gebrek aan bepaalde middelen hebt. Stichting Ommen Samen Sterk nodigt alle crea bea’s onder ons uit om hun ervaringen te delen met gelijkgestemden. Als mensen niet gestimuleerd worden, loop je het risico dat de creativiteit en talenten verloren gaan. Dat kan leiden tot een leeg gevoel. Dit kan ontevredenheid, onverschilligheid, lichamelijke en geestelijke spanning tot gevolg hebben. Creativiteit is het bijzondere en unieke dat in ieder mens aanwezig is. Door op een creatieve manier in het leven te staan, kan men niet alleen zichzelf en anderen een plezier doen, maar je voelt je ook beter”.

Flyer inloop 28 juli

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten