Vinkenbuurt gaat de strijd aan in zeskamp

Op vrijdag 5 juni staan de teams uit Vinkenbuurt weer paraat voor de jaarlijkse zeskamp. Deze zeskamp wordt georganiseerd door de Vereniging Plaatselijk Belang Vinkenbuurt in samenwerking met enthousiaste buurtbewoners. Rondom het thema ‘ik hou van Vinkenbuurt’ heeft de organisatie weer leuke en originele spellen bedacht, met een knipoog naar het bekende televisiespel ‘’Ik hou van Holland’.

Lees verder »

Toekomstplannen Passion Ommen

Het is bijna twee maanden geleden dat The Passion Ommen uitgevoerd werd. Ruim 1300 bezoekers genoten van het belangrijkste verhaal van het christelijk geloof. Het verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus kwam op een bijzondere wijze dicht bij gebracht. Een mooie samenstelling van lokaal talent verwende Ommen en omstreken met deze uitvoering.

Lees verder »

Peuter/Ouderochtend op De Kardoen

Op vrijdag 5 juni houdt De Kardoen van 9.00 uur tot 11.15 uur haar laatste peuterochtend voor ouder en kind van dit schooljaar.  Hiervoor worden alle kleuters en hun ouder(s) uitgenodigd, die dit jaar 4 jaar worden. Deze uitnodiging geldt zowel voor de kleuters die al ingeschreven staan, maar ook voor degenen die nog niet op een basisschool zijn ingeschreven.

Lees verder »

Ondanks polsbreuk wint Petra Wijnhoud tennistoernooi

Het 35e Pinkster Open tennis toernooi van TC Ommen, zal nog wel even in het geheugen van Petra Wijnhoud blijven staan. Nadat ze op maandag de finale in Gemengd Dubbel 6 samen met Thijs Scholte had gewonnen, kreeg ze toch wel meer last van haar pols, waar ze dag ervoor tijdens een andere partij op was gevallen. Dinsdag bleek toch dat de pols was gebroken en de arm in het gips moest.

Lees verder »