Toekomstplannen Passion Ommen

Het is bijna twee maanden geleden dat The Passion Ommen uitgevoerd werd. Ruim 1300 bezoekers genoten van het belangrijkste verhaal van het christelijk geloof. Het verhaal van het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus kwam op een bijzondere wijze dicht bij gebracht. Een mooie samenstelling van lokaal talent verwende Ommen en omstreken met deze uitvoering.

 

Onlangs heeft het bestuur van de stichting het verleden geëvalueerd en vooruitgekeken naar de toekomst. Uit de reacties van bezoekers en vrijwilligers trekt het bestuur de conclusie dat dit ambitieuze project positief ontvangen is. Verder merken ze dat er veel enthousiasme is om de schouders onder een nieuwe uitvoering te zetten.

 

De planning is om na de zomervakantie te brainstormen over de invulling. Zowel de invulling van het evenement als de invulling van de organisatie hiervan wordt besproken. Het huidige bestuur wil graag na twee jaar het stokje doorgeven. Het nieuwe bestuur kan voortbouwen op hetgeen er al staat: de stichting, een bankrekening met daarop een mooi bedrag, de draaiboeken, de contacten etcetera.

 

Deze brainstorm wordt onder leiding van interim-voorzitter Nathalie Schokker georganiseerd. Ze neemt de taken over van aftredend voorzitter Albert Holtvluwer die voor een jaar naar Australië vertrekt. Ook penningmeester Jeroen Grootens, secretaris Larissa Nijzink en bestuursleden Robert Lamberink, Robin Withaar en Ina Schokker willen hun taken goed overdragen.

 

Wil je jouw ideeën inbrengen en meedenken in de organisatie, je bent van harte welkom. De datum is nog niet bekend. Deze zal in overleg gepland worden. Graag horen we via de mail van je: info@passionommen.nl.

Artikel delen:
Video 1
Video: Passion Ommen uitvoering 2015.
Foto 1
Gerelateerde berichten