NL DOET, Ommen doet mee!

Ook in 2017 organiseert het Oranje Fonds, samen met duizenden organisaties in het land, NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NL DOET zet de vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om op 10 en 11 maart 2017 een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Meld een klus aan voor NL DOET 2017

Ook voor vrijwilligersorganisaties in de gemeente Ommen is dit weer een mooie kans om, gesteund door een landelijke campagne, een aantal nuttige en leuke klussen aan te melden om zo nieuwe vrijwilligers een kijkje in de keuken te gunnen en enthousiast te maken voor hun activiteiten.

Dus…. moet de speeltuin opgeknapt worden of het buurthuis geschilderd, wilt u ouderen of gehandicapten een dagje uit aanbieden, heeft u ideeën voor een gezellige high tea en een zangmiddag of wilt u het buitenterrein eens lekker aanpakken en zomerklaar maken, meld dan uw klus aan via www.nldoet.nl! Maak een mooie omschrijving en laat iedereen weten dat er bij uw organisatie werk aan de winkel is op 10 en 11 maart 2017.

Financiële bijdrage

Als u uw klus tijdig aanmeldt kunt u een financiële bijdrage van maximaal € 400,= ontvangen van het Oranje Fonds. Let op: de aanvraag van de klus moet voldoen aan een aantal voorwaarden en het digitale aanvraagformulier voor deze bijdrage moet uiterlijk 31 januari 2017 binnen zijn bij het Oranjefonds! Kijk op www.nldoet.nl. Er is een beperkt budget beschikbaar, dus op=op!

Vragen over NL DOET, Ommen doet mee?

Neem dan contact op met Vrijwilligerssteunpunt, gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en telefoonnummer 14 0529. Inloop elke maandag en donderdag van 8.30 tot 12.30 uur.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten