Inloopbijeenkomst ontwerp parkeerterrein Centrum Oost

Aan de oostkant van het centrum van Ommen wordt een nieuw parkeerterrein aangelegd. Het ontwerp voor het parkeerterrein wordt gepresenteerd tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 27 februari tussen 19.30 uur en 20.30 uur. Belangstellenden zijn welkom om binnen te lopen.

De presentatie vindt plaats in het Hervormd Centrum is aan de Prinses Julianastraat 8 in Ommen. Het parkeerterrein Centrum Oost is gepland in de hoek tussen de Hessel Mulertstraat en de Coevorderweg, ter hoogte van Den Oordt. Het terrein krijgt ruim 60 parkeerplaatsen voor lang parkeren. Het naastgelegen grasveld kan in de drukke zomermaanden ook ingezet worden voor lang parkeren zodat er in het toeristenseizoen voldoende parkeerplaatsen zijn. Streven is dat het parkeerterrein in mei en juni wordt aangelegd. De parkeerplaatsen kunnen vanaf juli 2017 gebruikt worden.

Inloopbijeenkomst
Het ontwerp voor het parkeerterrein wordt getoond tijdens een inloopbijeenkomst op 27 februari. Belangstellenden kunnen tussen 19.30 uur en 20.30 uur vrij binnenlopen om het plan te bekijken. Medewerkers van de gemeente zijn aanwezig om een toelichting te geven of vragen te beantwoorden.

Actieplan voor sterk centrum
Het plan voor het parkeerterrein Centrum Oost is één van de projecten uit het Actieplan voor het centrum van Ommen. Dit actieplan is opgesteld om het centrum van Ommen verder te versterken. De 28 projecten uit het actieplan dragen bij aan een dynamisch en toekomstbestendig centrum. Het gaat om fysieke projecten, maar ook om promotie, marketing, parkeren, routing en leegstand.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten