Foto: Eigen foto

Pannenkoekendag Nijenhaghen zeer geslaagd

De leerlingen van groep 7 en 8 van OBS De Dennenkamp trakteerden vrijdagmiddag op een heerlijke pannenkoekenlunch. Ze maakten zelf het beslag, bakten de pannenkoeken, richtten het restaurant gezellig in en serveerden natuurlijk de pannenkoeken zelf uit.

Voor het vierde achtereenvolgende jaar gingen de ruim 200 pannenkoeken schoon op in woon-zorgcomplex en wijksteunpunt Nijenhaghen. Onder het motto “Bak mee voor ouderen” gingen de leerlingen samen met leerkrachten en ouders weer vrolijk aan de slag tijdens Nationale Pannenkoekdag. Terwijl de leerlingen van groep 8 aan het bakken waren, richtten de kinderen van groep 7 het restaurant van Wijksteunpunt Nijenhaghen feestelijk in, brachten bewoners van hun kamers naar het restaurant en speelden gezellige spelletjes met hen.

Pas toen de gasten eenmaal, tweemaal of driemaal netjes bediend waren, schoven ook de kinderen aan voor de pannenkoekenlunch. De Dennenkamp vindt het belangrijk om een actieve rol te spelen in de wijk. Vanuit deze maatschappelijke betrokkenheid organiseerde De Dennenkamp voor het vierde jaar voor ouderen van het woon-zorgcomplex en bezoekers van Wijksteunpunt Nijenhaghen de pannenkoekenlunch. Tijdens het dankwoord werd door meester Carles onmiddellijk toegezegd dat de kinderen volgend jaar weer zouden komen en er dan naast naturel, appel en spek, een smaak zou worden toegevoegd: boerenjongens!

Artikel delen:
Foto's 5
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten