Kookzondag bij De Lange Keukens

Zondag 9 april staat bij De Lange Keukens de hele dag in het teken van koken. Wilt u zien hoe ze met de nieuwste apparaten in de prachtige keukens de meest heerlijke gerechten koken?

Kom dan langs! Onze huiskok Martin Lip laat tijdens de kooksessies onder andere zien wat je allemaal kan met een stoomoven. U gaat gegarandeerd met handige tips naar huis zodat u ook thuis de meest heerlijke gerechten op tafel kan zetten. In de showroom staan weer nieuwe landelijke en moderne keukens en ook vindt u prachtige serviezen waarmee u bijvoorbeeld de paastafel mooi kunt aankleden. Nieuw in de showroom zijn de stoere industriële keukens, zeker de moeite van het bekijken waard. Kortom, volop keukenvertier bij De Lange op 9 april! U bent tijdens de kookzondag welkom tussen 11:00 uur en 16:00 uur en u hoeft zich niet op te geven. Iedereen die wil komen kijken is welkom.

Mis de kookzondagen niet!

Bent u verhinderd op 9 april, maar wilt u deze culinaire dag eigenlijk niet missen? Niet getreurd, want we organiseren nog meer kookzondagen op: zondag 7 mei en zondag 11 juni, van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten