Live (kook)demonstratie bij Beverwijk Keukens in Balkbrug

Beverwijk keukens in Balkbrug organiseert zaterdag 9 november tussen 11.00 en 15.30 uur een (kook)demonstratie. “Mensen willen de apparatuur in het echt zien werken. En er is vaak zoveel meer mogelijk dan men weet”, legt Meilof Troost uit. Samen met Jan Compagner vormt hij het verkoopteam in de ruime showroom aan de Zwolseweg.

Een chef-kok zal in de showroom aan de slag gaan. Hij bereidt diverse gerechten in de stoomoven en zal koken op inductie. Daarnaast staat de nieuwste Quooker ook in deze keuken. Naast kokend water kan deze kraan ook koud én bruisend water bieden.

“Alle nieuwste technologieën kun je zaterdag bij ons bekijken, proberen en proeven!”, vult Jan aan. Beverwijk Keukens is naast het aanbieden van een complete nieuwe keuken, gespecialiseerd in het updaten van een bestaande keuken. “Onze keukenmonteurs zijn vakmensen, die door hun ervaring in staat zijn om zonder problemen in een bestaande keuken enkel apparatuur te vervangen of bijvoorbeeld alleen de keukendeurtjes.” Iedereen is aanstaande zaterdag van harte welkom, een hapje en drankje staan voor u klaar!

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten