Open Dag bij Hooge Graven Golfclub Ommen

“Beoefenen van de golfsport op Hooge Graven is al 30 jaar genieten in de prachtige natuur, èn het is uitdagend sportief, èn het is ontspannen werken aan je gezondheid, èn het is maken van nieuwe vrienden in de moderne vereniging, èn ja, het was nog nooit zo goedkoop!” Ervaar het zelf, kom in het jubileumjaar naar de Open Dag.

Op zaterdag 8 april houdt Hooge Graven Golfclub Ommen een Open Dag voor iedereen, van jong tot oud, die met de golfsport wil kennismaken. Vanaf 14.00 uur bent u welkom in Ommen op een van de mooiste golfbanen van Oost Nederland om te ervaren hoe leuk en uitdagend deze sport is. Na de uitleg en demonstraties kunt u zelf de golfstokken ter hand nemen om de diverse slagen te proberen. Onze Pro’s en ervaren leden staan voor u klaar om de kneepjes van het spel te vertellen. Tenslotte mag u zelf de baan in om het echte spel te beleven.

“Golf is ook een echte sport waar je een goede conditie mee opbouwt”, zegt voorzitter Gerard Nunnikhoven. “Wat is belangrijker dan werken aan je gezondheid? We weten uit een onderzoek in Zweden, dat golfers langer en gezonder leven dan de gemiddelde burger. Nou, wie wil dat niet? We besteden als vereniging ook steeds meer aandacht aan het leren en verbeteren van het golfen, ook op hoge leeftijd. Zo organiseren de Pro’s van onze golfschool speciale trainingen om aan je conditie en vaardigheden te werken, en je golfspel daarmee nog plezieriger te maken. Je weet toch dat 10 kilometer lopen en spelen op de golfbaan al veel meer oplevert dan één uur fitnes?”

Golf heeft lang het imago gehad van elitaire sport. “Nou dat is al lang voorbij”, aldus Nunnikhoven. “Onze leden komen uit alle rangen en standen van de maatschappij. We hebben al jaren een moderne en open vereniging zonder ballotage of entreegelden, waar iedereen welkom is! Golf is ook een sport voor iedereen! We hebben steeds meer ouders en kinderen die met elkaar komen golfen. En onze leden hebben het voor het zeggen. We hebben veel actieve leden die vrijwillig bijdragen in de vele commissies. Dat maakt de club wat het is: bruisend van activiteiten, sportief, gezellig en ontspannen. Kortom, een club met sportspirit”.

Om het aantrekkelijk te maken nù met deze enerverende sport op Hooge Graven te starten, zijn er speciale Open Dag aanbiedingen. Bijvoorbeeld: Een proefabonnement voor maar € 95,00: 2 maanden onbeperkt spelen op de Par 3 baan.5 groepslessen, vrij gebruik van oefenmateriaal en oefenfaciliteiten.

Als u nù lid wordt kunt u de rest van het jaar spelen en oefenen voor de helft van de normale jaarcontributie. Er zijn vele lidmaatschappen en abonnementen, zoals een Familie lidmaatschap en bijvoorbeeld een Twilight abonnement.

Voor meer info en voor alle mogelijkheden kijk op www.hoogegraven.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten