Foto: Eigen foto

Hooge Graven behoort tot hoogst gewaardeerde banen Overijssel

Hooge Graven Golf & Country Club in Ommen behoort volgens de toonaangevende website leadingcourses.com tot de twee hoogst gewaardeerde golfbanen van Overijssel. Het rapportcijfer: een 8,0! De landelijke open dag van de Nederlandse Golf Federatie op zaterdag 23 april is in deze wetenschap een ideale gelegenheid een kijkje te komen nemen op Hooge Graven.

Naast een 18 holes golf Par 72 baan is er een 9 holes par-3 baan. Ideaal voor de beginnende golfer om laagdrempelig zich te bekwamen in de golfsport. Volwassenen, maar ook kinderen (de club kent een jeugdafdeling van circa 50 leden) zijn deze dag van 14.00 uur tot 17.00 uur van harte welkom!

De panoramische ligging van de golfcourse is extra aantrekkelijk vanwege de hoge mate van gastvrijheid die Hooge Graven biedt. Het uitstekend geoutilleerde clubhuis schept een entourage waar het goed toeven is na een rondje golf. Het ruime terras biedt een voortreffelijk uitzicht over de holes en de putting en chipping green.

Vergroening

Hooge Graven hecht veel waarde aan de vergroening en verduurzaming van de golfbaan. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan het verwerven van het hoogst aangeschreven kwaliteitskeurmerk op dit gebied. Met het binnenkort binnenhalen van dit zogeheten Geo-certificaat onderstreept de Hooge Graven, dat zij optimaal respect toont voor de prachtige natuur in het gebied van de golfbaan.

De weelderige flora en fauna vormt nu al een groeiende aantrekkingskracht op twee doelgroepen golfers: de gasten die recreëren in Overijssel en de grote groep golfers die speciaal een dagtocht uitstippelt naar de Hooge Graven. Meer informatie op: www.hoogegraven.nl.

Artikel delen:
Foto's 2
Foto: Eigen foto
Gerelateerde berichten