Hooge Graven Golfclub Ommen organiseert Paragolf

Ben jij een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum en kun je staan, een paar passen lopen en met een stok zwaaien? Dan is golf misschien de sport voor jou.

Golfclub Hooge Graven Ommen is een moderne, gezellige vereniging met als motto gastvrijheid, spelplezier en saamhorigheid. Wij willen mensen met een lichamelijke beperking in de gelegenheid stellen om ook de golfsport met plezier te beleven, zo nodig te leren.

Daarom gaan we starten met revalidatiegolf, in samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met hulp van de Stichting Revalidatiegolf. Wij kijken wat nog wel kan en organiseren op woensdag 12 mei een open dag voor sporters met een beperking.

Aanmelden voor deze gratis kennismakingsles kan tot uiterlijk 5 mei door een mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@hoogegraven.nl of te bellen met 0529-455999 (optie 3).
We nemen vervolgens contact met je op om informatie uit te wisselen.

Hooge Graven heeft twee uitdagende golfbanen: een 9-holes kleine baan en een 18-holes grote baan. De baan ligt in het bos en is een van de mooiste banen in Oost- Nederland. Er is ruime parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk.
De club heeft tevens meerdere golfkarren (handicarts) voor golfers met een beperking en een sta-op buggy.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten