Paragolf op Hooge Graven Golfclub

COPYRIGHT FRANK UIJLENBROEK

Na een succesvolle start met revalidatiegolf de afgelopen maanden, organiseert Hooge Graven opnieuw een open dag. Deze vindt plaats op woensdag 22 september vanaf 13.00 uur en is bedoeld voor sporters met een beperking. ,,In samenwerking met revalidatiecentra in de omgeving en met ondersteuning van de Stichting Revalidatiegolf, kijken we samen naar wat nog wel kan,” aldus het persbericht.

Ben jij een recreatieve sporter met een beperking als gevolg van bijvoorbeeld een spierziekte of amputatie, ALS, dwarslaesie, hersenletsel of blindheid? Ben je in behandeling of heb je een behandeling gehad in een revalidatiecentrum? Dan is golf misschien de sport voor jou.

Geïnteresseerd? Geef je op voor deze gratis kennismaking met golf door een mail met naam en telefoonnummer te sturen naar info@hoogegraven.nl of te bellen met 0529-455999 (optie 3). We nemen dan contact met je op om informatie uit te wisselen.

Golfclub Hooge Graven heeft twee ‘uitdagende golfbanen, in een prachtige, bosrijke omgeving’. Er is ‘ruime’ parkeergelegenheid en het clubhuis is rolstoeltoegankelijk. Voor golfers met een beperking beschikt de vereniging over een tiental golfkarren (handicarts), een sta-op buggy (paragolfer) en twee golf-scootmobielen.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten