Kunstenaar maakt eetbaar schilderij

Kunstenaar en chef-kok; beide beroepen zijn een kunst. Maar nu gaan deze twee ‘kunststromingen’ van smaak en kleur samenwerken.

 

In dit heerlijke schilderij wordt de skyline van Ommen geschilderd door beeldend kunstenaar Azat Malikov en wordt de ‘verf’, smakelijke crèmes van groenten, gemaakt door chef-kok en smaakkunstenaar Daniël Poolman. Het schilderij bestaat uit ingrediënten van mediterrane smaken en producten uit het Vechtdal.

 

Deze unieke beleving is later te boeken als  workshop of vergaderbreak bij Pro Elan maar ook op eigen locatie. Bij het boeken van de workshop maken de deelnemers een eigen eetbaar schilderij onder begeleiding van Daniël Poolman en Azat Malikov. Dit betekent een impuls voor het zakelijk toerisme.

 

Deze eerste unieke ervaring vindt plaats op Beerzerweg 5e in Ommen, op zaterdag 28 maart om 16.00 uur. U kunt de chef-kok en kunstenaar aan deze smaakbeleving zien werken en spreken. Tevens is dit een uitgelezen kans om kennis te maken met andere belanghebbenden. Burgemeester de heer M.J. Ahne zal hierbij aanwezig zijn. Komt u voorproeven en ontmoeten, u bent van harte welkom.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten