Fietsverkoop Toezicht & Handhaving Vechtdal

Toezicht & Handhaving Vechtdal (THV) houdt op zaterdag 13 mei van 10.30 uur tot 14.30 uur een fietsverkoop bij de gemeentewerf (DOEK) aan de Schurinkstraat in Ommen.

Van 10.30 uur tot 12.00 uur is de verkoop uitsluitend voor inwoners van de gemeente Ommen, die aangifte hebben gedaan van diefstal van hun fiets. Op vertoon van deze aangifte én een geldig legitimatiebewijs kunnen zij maximaal één fiets kopen.

Tussen 13.00 uur en 14.30 uur is er voor de overige inwoners van de gemeente Ommen de mogelijkheid om van de fietsen die ’s ochtends niet verkocht zijn, een exemplaar te kopen.

Prijscategorieën
De fietsen die worden verkocht zijn tussen februari 2015 en februari 2017 aangetroffen in de gemeente Ommen, zij staan dus langer dan drie maanden bij de gemeentewerf opgeslagen en de rechtmatige eigenaar van deze fietsen is niet gevonden.

De fietsen zijn onderverdeeld in prijscategorieën van € 5 tot € 50. Als er fietsen van betere kwaliteit beschikbaar zijn, kan de prijs hoger liggen. De fietsen kunnen alleen contant worden betaald (pinnen is niet mogelijk). Voor meer informatie over de fietsverkoop kunt u contact opnemen met mevrouw T. Kamphuis van Toezicht & Handhaving Vechtdal. Dit kan via het telefoonnummer 088 965 4308.

Artikel delen:
Gerelateerde berichten