Foto: Dook van Gils

Afscheid burgemeester Mark Boumans

GOEDEMORGEN! Op deze manier kwam burgemeester Mark Boumans de afgelopen 1,5 jaar het gemeentehuis binnen. Dat werd op de informele afscheidsreceptie, vrijdagmiddag, duidelijk. Het werd een gezellig samenzijn waar een drietal sprekers, collega-burgemeester Peter Snijders van Hardenberg, Theo Katerberg en wethouder Ko Scheele, iets vertelde over hun samenwerking met Boumans in de afgelopen tijd.

Woorden die meermalen te horen waren: nuchter, open en constructief. Als voorbeeld werd het hoofdpijndossier Rotbrink genoemd, waar hij door de schouders eronder te zetten en positieve gesprekken te voeren met ondernemers, kans heeft gezien het project vlot te trekken: inmiddels wordt er gebouwd op de Rotbrink en zijn er verschillende belangstellenden voor een kavel. Kenmerkend voor Mark Boumans, volgens Theo Katerberg: geen woorden, maar daden.

Ko Scheele gaf in een humoristische Power Point Presentatie een vergelijking tussen James Bond en Mark Boumans: er waren opvallend vee l overeenkomsten! Met verschillende cadeaus werd Boumans bedankt voor zijn inzet en werd de wens uitgesproken dat hij het in zijn nieuwe gemeente Doetinchem naar zijn zin heeft..

Artikel delen:
Foto's 7
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Foto: Dook van Gils
Gerelateerde berichten