NL DOET, Ommen doet mee!

Ommenaren steken massaal hun handen uit de mouwen op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart. Dat weekend wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland gehouden!

Dit jaarlijkse evenement wordt ondersteund door Vrijwilligerssteunpunt Ommen. Een klus in de spotlights zetten of je als vrijwilliger(s) aanmelden om een klus te doen kan via www.nldoet.nl/ommen. Voor NL DOET, het landelijke initiatief van het Oranjefonds, is het Vrijwilligerssteunpunt Ommen intermediair!

Vrijwilligerssteunpunt Ommen besteedt in de aanloop naar 20 en 21 maart extra aandacht aan de vrijwillige inzet in Ommen. Hier kan men terecht voor hulp bij het formuleren van klussen, informatie over vrijwilligersverzekeringen, de organisatie van een NL DOET dag, ondersteuning bij de keuze van een vrijwilligersklus en meer.

Meedoen met NL DOET is simpel. Nodig vrienden, buren, collega’s, zakenrelaties of familieleden uit voor een gezellige dag waarin de omgeving vooruit wordt geholpen. Verf muren, leg een moestuin aan, knap de kantine op en wandel met ouderen. Ga ook lekker aan de slag! Zoek een passende klus op de website van NL DOET en meld u aan! Tot nu toe zijn er al 148 aanmeldingen binnen, maar er worden nog 192 vrijwilligers gevraagd!

Voor meer informatie over NL DOET Ommen: www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten