Gejo Klos exposeert in gemeentehuis Ommen

In de maanden juni en juli zijn de foto’s van Gejo Klos te zien in het gemeentehuis van Ommen. Gejo Klos (Enschede, 1967) houdt zich sinds een aantal jaren bezig met fotografie.

Van een workshop zwart-wit-fotografie, via het maken van familiekiekjes naar natuurfotografie. Om een eigen stijl te ontwikkelen las Gejo veel, deed navraag bij andere fotografen en volgde workshops.

De natuur is een grote inspiratiebron, maar Gejo staat open voor alle onderwerpen die hij tijdens zijn wandelingen door stad en land tegenkomt. Juist de schoonheid van het onopvallende legt hij graag vast met zijn camera. Sinds twee jaar houdt Gejo zich ook bezig met macro-fotografie, waarbij details van een plant of bloem op ware grootte worden gefotografeerd. Een manier om als het ware in het onderwerp ’te kruipen’.

De expositie ‘Natuur en zo’ in het gemeentehuis is de eerste solo-expositie van Gejo Klos. De foto’s met bloemen, landschappen en meer zijn gemaakt in de periode 2015 tot en met nu. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten