Genomineerden Vrijwilligerspluim bekend

Ook dit jaar worden weer een aantal enthousiaste vrijwilligers in het zonnetje tijdens de uitreiking van de Vrijwilligerspluim 2018. Eén van de manieren waarop de gemeente Ommen haar waardering uitspreekt voor het vele vrijwilligerswerk dat in de gemeente plaatsvindt.Maar liefst 45 mensen maakten gebruik van de mogelijkheid een persoon of een groep aan te melden voor de prijs! De jury selecteerde daaruit 3 genomineerden in de categorie ‘groepen’ en 3 genomineerden in de categorie ‘personen’ Aansluitend hebben 599 mensen hun stem uitgebracht via de speciale stemwebsite.

Tijdens een feestelijke avond in theater Carrousel, op vrijdag 7 december 2018 om 19.30, wordt bekendgemaakt wie van de genomineerden de beschikbare pluimen in ontvangst mogen nemen uit handen van wethouder Bart Jaspers Faijer.

Pluim 2018 – de genomineerden

In de categorie personen:


Jan Warmelink

Is op verschillende terreinen actief als vrijwilliger. Onder andere bij de buurtvereniging Rond de Regge, als mantelzorger van zijn ouders, als Sinterklaas voor verschillende verenigingen, allesregelaar bij jeugd en senioren VV OZC, als bestuurslid, chauffeur en planner van Buurtbus Vilsteren. Daarnaast is hij actief bij Oldenhagen, Nijenhagen en het Vlierhuis.

 


Roelien Martens

Heeft veel betekend voor het welslagen van de Ommer Bachdag. Twee jaar lang dacht zij mee als lid van het organisatiecomité. Daarnaast deed ze veel moeite om sponsorgelden binnen te halen, met groot succes! Ook zorgde ze voor publiciteit in de vorm van filmopnames, waarvan ze ook het editen voor haar rekening nam

 


Hendrikus Boerman 

Is vrijwilliger bij Volco Volleybal in Ommen. Hij is verantwoordelijk voor de opleiding en begeleiding van nieuwe scheidsrechters en ook zelf actief als scheidsrechter. Daarnaast is Hendrikus bestuurslid en beheerder van de kantine, hij draait zijn vaste bardienst op donderdagavond en bij toernooien en evenementen.

In de categorie groepen:


Vrijwilligers Sociaal Ontmoetingscentrum

Een groep van 8 vrijwilligers heeft zich met hart en ziel ingezet om van het inloophuis binnen een paar maanden een bijzondere en mooie warme plek te maken. Met als resultaat dat al veel bezoekers de weg naar het inloophuis hebben gevonden


Leiders en elftal G-voetbal

De vrijwilligers zetten zich in zodat spelers die als gevolg van een geestelijke of lichamelijk beperking niet of moeilijk mee kunnen komen in het reguliere voetbal, toch kunnen voetballen.


Vrijwilligers Sociaal Eetcafé

Verzorgen al vijftien jaar iedere veertien dagen voor een maaltijd voor mensen die alleen zijn. Voor de deelnemers een mogelijkheid om samen met anderen te eten en altijd weer een feest om te gaan.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten