Feestelijke uitreiking Vrijwilligerspluim 2016

Wethouder Ko Scheele reikt op woensdag 7 december voor de vierde maal de Vrijwilligerspluim uit. De pluim is een waardering voor vrijwilligers uit Ommen die zich in het afgelopen jaar op een onderscheidende en inspirerende manier als vrijwilliger hebben ingezet. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Carrousel Ommen wordt bekend gemaakt wie van de genomineerden de pluim in de categorie ‘groep vrijwilligers’ en de pluim in de categorie ‘individuele vrijwilligers’ mee naar huis mogen nemen.

Uitreiking

De avond van 7 december staat in het teken van waardering en dank voor de inzet van vrijwilligers in de gemeente Ommen. De avond wordt aangekleed met een presentatie van de 22 kandidaten die zijn aangedragen voor de prijs, een toelichting van het juryrapport en een mooie film van alle genomineerden. Een speciale bijdrage wordt geleverd door junior Stadsdichter Lars Goosselink met een passend gedicht in combinatie met een spetterende muzikale toegift.

Genomineerden

Dit jaar worden twee pluimen uitgereikt; één pluim voor de groep vrijwilligers en één pluim voor een individuele vrijwilliger. Kanshebbers voor de prijs in de categorie groepen zijn de vrijwilligers van Stichting Dibbes uit Lemele, de vrijwilligers van Ommen Samen Sterk en de vrijwilligers van eetcafé de Paraplu. In de categorie personen zijn Tineke Dijk, Erik Slagter en Harry Woertink genomineerd.

Welkom

De uitreiking van de Vrijwilligerspluim begint vanaf 19.30 uur in de Carrousel Ommen. Iedereen is van harte uitgenodigd om bij deze avond aanwezig te zijn. Bent u er ook bij, laat dit dan voor 4 december weten via vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl.

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten