Mantelzorg Avond

Mantelzorgers in de gemeente Ommen worden maandag 13 november in het zonnetje gezet tijdens de Mantelzorg Avond in Theater Carrousel.

De avond wordt georganiseerd door de Mantelzorg Advies Raad (MAR) en de gemeente Ommen. Zij hopen deze avond ook op de aanwezigheid van jonge mantelzorgers. De Mantelzorg Avond op maandag 13 november wordt gehouden als blijk van waardering voor de inzet van de mantelzorgers.

De ontvangst met koffie en thee is om 19.15 uur in de foyer van Theater Carrousel in Ommen. Het programma start in de theaterzaal om 19.45 uur. Deze avond kunnen bezoekers genieten van de cabaretvoorstelling ‘Het Draait Om Mensen Nietwaar’. Dat is tevens de naam van de cabaretgroep die programma’s maakt met liedjes, gedichten en sketches over de gezondheidszorg. Na afloop wordt in de foyer een drankje en hapje aangeboden en kunnen de aanwezigen gezellig napraten.

Aanmelden
Deelname aan de Mantelzorg Avond is gratis. Mantelzorgers uit de gemeente Ommen kunnen zich met een introducé, tot uiterlijk 6 november 2017 aanmelden.

Aanmelden kan bij één van de volgende MAR-leden:
Jolanda van Beesten: 0529 455 321, of jolandavb1968@hotmail.nl
Ellie Cornelissen: 0529 466 084, of ellieommen@hotmail.com
Netty Bouwhuis: 0529 456 944, of bouwhuisommen@gmail.com

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten