Mantelzorg Avond in Ommen

Mantelzorgers in de gemeente Ommen worden maandag 12 november in het zonnetje gezet tijdens de Mantelzorg Avond in Theater Carrousel.

De avond wordt georganiseerd door de Mantelzorg Advies Raad (MAR) en de gemeente Ommen. Zij hopen deze avond ook op de aanwezigheid van jonge mantelzorgers. De Mantelzorg Avond op maandag 12 november wordt gehouden als blijk van waardering voor de inzet van de mantelzorgers. De ontvangst met koffie en thee is om 19.15 uur in de foyer van Theater Carrousel in Ommen.

Het programma start in de theaterzaal om 19.45 uur. Vanwege het succes van vorig jaar kunt u deze avond opnieuw genieten van het cabaretgezelschap ‘Het Draait Om Mensen Nietwaar’. Dit keer met de nieuwe voorstelling ‘Don’t worry, Be happy’.

Over Don’t worry, Be happy
Het slechte nieuws domineert de media. Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat hoor je het wereldleed overal. Op de radio, de televisie. Je leest het in de krant, op je mobiel en op je tablet. En het wordt eindeloos herhaald. Je wordt er depri van.

Maar er is toch ook goed nieuws te melden! Dat is in het kort de rode draad in deze voorstelling. Sketches en liedjes, soms met een traan, maar zeker ook met een lach. Kortom,,, Don’t worry, Be happy.

Na afloop wordt in de foyer een drankje en hapje aangeboden en kunnen de aanwezigen gezellig napraten.

Aanmelden
Mantelzorgers uit de gemeente Ommen kunnen met een introducé zich nog steeds opgeven voor de Mantelzorg Avond. Deelname is gratis. Opgeven kan tot uiterlijk 5 november 2018. Dat kan bij één van de onderstaande MAR-leden:

Artikel delen:
Foto 1
Gerelateerde berichten