Vrijwilligers gezocht bij Vrijwilligerssteunpunt

In Ommen worden veel activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers! Vrijwilligerssteunpunt Ommen presenteert op www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl het aanbod van vrijwilligers en de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

 

Vacatures vrijwilligerswerk

  • Sensoor zoekt gesprekspartners voor de telefonische hulpdienst, welke dag en nacht bereikbaar is voor een anoniem, vertrouwelijk gesprek.

 

  • Baalderborg groep is op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om op donderdagavond een uurtje op een tandem te fietsen samen met een cliënt van 31 jaar van de Gerard Doustraat.

 

  • Stichting OudOmmen zoekt een archivaris voor het digitaliseren en publiceren van het tijdschrift De Darde Klokke uitgegeven door de stichting i.s.m. Gemienschop van Oll Ommer en Historische Kring Ommen.

 

Meer informatie over vraag en aanbod is te vinden in de Vrijwilligers Vacaturebank op onze website www.vrijwilligerssteunpuntommen.nl

Volg Vrijwilligerssteunpunt Ommen ook op Facebook en Twitter:

www.facebook.com/VSOmmen en www.twitter.com/VS_Ommen

 

Vrijwilligerssteunpunt Ommen is gevestigd in het gemeentehuis Ommen aan de Chevalleraustraat 2, 7731 EE Ommen en te bereiken via emailadres vrijwilligerssteunpunt@ommen.nl en telefoonnummer 14 0529.  

Elke maandag en donderdag is er een inloop van 8.30 tot 12.30 uur. 

Artikel delen:
Gerelateerde berichten